Home > Voordelen

Als klant geniet u bij ons van de volgende voordelen

 • Gratis veiligheidsadvies
  Onze beveiligingsadviseurs voeren een volledige check van uw woning uit. Zij wijzen u op de inbraakgevoelige punten in uw woning en werken een alarmconcept op maat uit. Zo genieten u en uw gezin van een optimale beveiliging.
 • Kwalitatieve producten
  Ons alarmsysteem werkt draadloos en onze producten worden allemaal ontwikkeld in ons innovatiecenter in Zweden. Zo garanderen wij producten van topkwaliteit. Bovendien krijgt u op alle producten een levenslange garantie.
 • Professionele installatie
  Wij komen het alarmsysteem gratis bij u thuis installeren en testen. U krijgt ook een duidelijke demonstratie van de werking van het alarm. Zo hebt u de garantie dat de volledige alarmketen optimaal werkt.
 • Eigen alarmcentrale
  Securitas Direct heeft intern haar eigen alarmcentrale die uw alarm continu real-time bewaakt. Doordat we niet met een externe centrale werken, zijn onze alarmoperatoren volledig gespecialiseerd en ervaren met onze eigen alarmsystemen. Dit laat hen toe om snel en accuraat te reageren in geval van alarm.
 • Beeld- en stemverificatie bij alarm
  Bij een alarm neemt de fotodetector een aantal foto's die worden doorgestuurd naar de alarmcentrale van Securitas Direct. Aan de hand van deze beelden kan de operator de oorzaak van het alarm vaststellen. Via de VoiceBox kan de alarmoperator bovendien meeluisteren en spreken in de woning en nagaan of hij niets verdacht hoort.
 • Gratis interventies van een bewakingsagent
  indien nodig sturen we bij een alarmmelding een bewakingsagent naar uw woning om een visuele controle uit te voeren. Dit is inbegrepen in onze service.

Vraag uw gratis offerte aan! Nu 200€ korting

Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend