Home > Testimonials

Geruststellende meldkamer. Wij hebben al jaren een alarm van Verisure. Twee keer is een inbraak voorkomen. Het alarm doet de inbrekers vluchten.

Volledig stijf van de angst verkeer je dan in shock. Gelukkig belt er dan meteen een geruststellende meldkameragent die je door de situatie heen helpt. Verisure beveiligt niet alleen je huis en familie maar stelt je ook emotioneel gerust!

We raden jullie bij iedereen aan, zonder twijfel! Mijn kleindochter Jade, 2,5 jaar oud, was aan het spelen. Plots hoorden we gehuil: Jade leek te stikken. Ik heb meteen gereageerd door op de SOS knop te duwen. Binnen de dertig seconden kregen we een oproep van jullie meldkamer. Vijf min later stond werkelijk iedereen aan onze deur, ambulance en helikopter inclusief.

Zonder Verisure waren we ons huis verloren. We wonen in een houten chalet. Jullie meldkamer belde dat er een alarm was gedetecteerd in de woonkamer. In de woonkamer werd ik door de rook bevangen; het plafond stond in brand. Met een ladder, brandblusser en emmers water hebben we de brand getrotseerd. Bedankt! Zonder ons alarm waren we de woonkamer of zelf ons hele huis verloren.