Home > Interventies Van Een Bewaker

Bescherm uw woning met een alarmsysteem van Securitas Direct

Nu 200€ korting
Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend
Of
Laat u bellen voor gratis advies

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

Interventies van een bewaker

Interventies van een bewaker

Ik wil meer weten. Bel me!

Indien nodig begeeft een bewakingsagent zich bij een alarm naar uw woning om een inspectie uit te voeren. Dit kost u niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm. 

 • Wij nemen het zekere voor het onzekere

  Via uw inbraakalarm bent u altijd verbonden met onze alarmcentrale, waar wij dag en nacht voor u klaarstaan. Zodra het alarm afgaat, neemt de fotodetector een aantal foto's . Wanneer er op de beelden niets verdacht te zien is en u onze oproep niet beantwoordt, willen we toch het zekere voor het onzekere nemen. Een bewakingsagent begeeft zich dan ter plaatse om een visuele controle van uit te voeren. Wanneer hij iets verdacht opmerkt blijft hij ter plaatse tot de hulpdiensten gearriveerd zijn.

  Bewakingsagent Securitas alarmsysteem
 • Het kost u niets extra

  Afhankelijk van het alarmpakket dat u kiest zijn drie tot een onbeperkt aantal interventies per jaar inbegrepen in uw abonnement. Op die manier bent u zeker dat de veiligheid van uw woning in goede handen is.  

  Bewakingsagent Securitas alarmsysteem

Het alarm gaat af, wat nu?

 • 1

  Alarm

  Het alarm gaat af omdat één van de componenten van het alarmsysteem beweging, schade of rookontwikkeling detecteert. De fotodetector neemt meteen een reeks foto's. Hebt u zelf een vals alarm veroorzaakt? Bel het alarm dan af op het nummer 078/365 7 24.
 • 2

  Melding

  De centrale unit van het alarmsysteem stuurt razendsnel een melding en de beelden door naar onze alarmcentrale.
 • 3

  Contact

  Onze alarmoperatoren nemen meteen contact met u op via de VoiceBox.
 • 4

  Actie

  Bij een echte inbraak of brand brengt de alarmoperator de politie of brandweer op de hoogte. Omwille van de beeldverificatie krijgen onze alarmmeldingen voorrang bij de hulpdiensten. Bij twijfel of indien u dat wenst sturen wij een bewakingsagent ter plaatse om een visuele controle van uw woning uit te voeren.

Vraag uw gratis offerte aan! Nu 200€ korting

Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend