Home > Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

Het beste wat je op dit moment in huis kan halen

Producten Alarmsysteem

Houd de dief digitaal!
Beveilig je huis tegen inbrekers

door Cédric Van Loon - Clickx - 01.02.2015

Met goede deursloten, stevige raamkozijnen en dito rolluiken kom je al een heel eind om ongenode bezoekers uit je woning te houden. Maar daarnaast kan je tegenwoordig natuurlijk ook je smartphone en het internet inzetten om je huis te bewaken. 

Verisure zal bij veel mensen geen belletje doen rinkelen, maar de makers ervan zijn wel bekender: Securitas Direct. Hun huisalarmsysteem is grondig op de schop gegaan met een bijzonder slim resultaat onder de noemer Verisure. Het is de meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende app op iOS, Android en zelfs Windows Phone. Alles werkt volledig draadloos, enkel de draadloze zender moet je van een ethernetkabel voorzien. In het station zit ook een noodaccu met SIM-kaart; zo blijft alles werken wanneer de elektriciteit uitvalt.

Het basispakket bevat twee rookmelders voor branddetectie, een deurcontact, numeriek klavier, bewegingsdector en een RFID-sleutelhanger die je kan gebruiken om het alarm in of uit te schakelen. Een behoorlijk complete set; we vinden het enkel zonde dat er standaard geen twee deurcontacten worden meegeleverd. De meeste huizen hebben namelijk wel een voor- en achterdeur. De bewegingsmelder is best groot, maar werkt snel en goed. Verisure komt de hele set bovendien installeren voor jou.

Toegegeven, het maandbedrag is best hoog, maar daarvoor krijg je 24/24 stand-by bescherming van Securitas. Een operator belt jou op wanneer er iets gaande is, waarna je zelf kan kiezen of er iemand van Securitas langs moet komen om alles na te kijken. Dat maakt dit alarmsysteem uniek, en bovendien ook extra geruststellend. Wanneer je dus niet thuis bent, kan er altijd actie worden ondernomen.

Op veiligheid staat nu eenmaal geen prijs, toch niet als het allemaal goed werkt. De aanschafprijs ook niet echt instapvriendelijk, maar Verisure houdt regelmatig mooie promo's die je 200 à 300 euro schelen in prijs. Kortom: zoals wel vaker is het beste wat je op dit ogenblik in huis kan halen helaas ook het duurste.

Clickx review

Vraag uw gratis offerte aan! Nu 200€ korting

Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend

Hoe veilig is uw buurt?

  • 66 374
    Inbraken in 2015

    Securitas Direct brengt in kaart hoeveel inbraken er worden gepleegd in België. U kan via uw postcode nakijken hoe veilig uw buurt is.

    Doe zelf de test!
200€
korting
Al
2000000
klanten in Europa
Of
Laat u bellen voor gratis advies:

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

*€200 korting op de kosten van de installatie als deze plaatsvindt binnen de 48u na de offerte van de veiligheidsadviseur. Aanbod niet cumuleerbaar.