Home > Diensten

Bescherm uw woning met een alarmsysteem van Securitas Direct

Nu 200€ korting!
Gemakkelijk
Snel
Vrijblijvend
Of
Laat u bellen voor gratis advies

Conversion Form Type A

Laat u bellen voor gratis advies

Indien u op 'Bel mij' klikt, betekent dit dat u onze privacy- en cookieverklaring heeft gelezen.

 • Een slim alarm dankzij slimme diensten

   • Installateur alarmsysteem

    Installatie & onderhoud

    Onze alarmspecialisten installeren het alarmsysteem binnen de 7 dagen en geven u de nodige uitleg. Ook voor een professioneel onderhoud kunt u bij ons terecht.

   • Interventies van een bewaker

    Indien nodig begeeft een bewakingsagent zich bij een alarm naar uw woning om een inspectie uit te voeren. Dit kost u niets extra, ongeacht de oorzaak van het alarm.

   • Alarmsysteem smartphone

    Gratis App en online platform

    Met de Verisure App bedient u het alarmsysteem op afstand. Via de online klantenomgeving My Pages past u eenvoudig de systeemfuncties van het alarm aan.

  • Geruststellende meldkamer. Wij hebben al jaren een alarm van Verisure. Twee keer is een inbraak voorkomen. Het alarm doet de inbrekers vluchten.

   Volledig stijf van de angst verkeer je dan in shock. Gelukkig belt er dan meteen een geruststellende meldkameragent die je door de situatie heen helpt. Verisure beveiligt niet alleen je huis en familie maar stelt je ook emotioneel gerust!

  • We raden jullie bij iedereen aan, zonder twijfel! Mijn kleindochter Jade, 2,5 jaar oud, was aan het spelen. Plots hoorden we gehuil: Jade leek te stikken. Ik heb meteen gereageerd door op de SOS knop te duwen. Binnen de dertig seconden kregen we een oproep van jullie meldkamer. Vijf min later stond werkelijk iedereen aan onze deur, ambulance en helikopter inclusief.

Een overzicht van onze diensten

 • Inbraakbeveiliging

  Uw woning is in veilige handen wanneer u weg bent of wanneer u het alarm inschakelt voor u 's avonds gaat slapen. Bij Securitas Direct krijgt u een professioneel bewaakt inbraakalarm met beeld- en stemverificatie, inclusief interventies van een bewakingsagent. Onze operatoren controleren permanent het alarmsysteem en reageren meteen wanneer zich iets voordoet.

 • Brandpreventie

  Een betrouwbare brandpreventie is essentieel voor een veilige woning. Bij brand telt elke seconde. Met Securitas Direct beschikt u over in serie gekoppelde rookmelders die zijn verbonden met onze alarmcentrale. De rookmelder is gekoppeld aan onze fotodetector die in geval van rookontwikkeling beelden registreert en deze naar de alarmcentrale stuurt. De operator kan zo snel de juiste maatregel nemen.

 • SOS alarm

  Noodsituaties in huis komen gelukkig niet vaak voor, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een SOS alarm in huis is hulp altijd dichtbij in een acute situatie. Het bevindt zich op het bedieningspaneel en kunt u eenvoudig gebruiken om hulp op te roepen. Het alarm wordt onmiddellijk doorgegeven aan één van onze operatoren, die snel actie onderneemt.

 • Energiebesparing

  Meerdere van onze alarmproducten hebben een ingebouwde thermometer, zoals de rookmelder en de sirene. Houd uw energiekosten onder controle en volg de temperatuur thuis op via de Verisure App. Met de SmartPlug kunt u bovendien lampen en elekrische toestellen vanop afstand beheren en bedienen. 

 • Klimaatbeheersing

  Een gezond huis is belangrijk voor u en uw gezin. Een te hoge relatieve luchtvochtigheid kan leiden tot vochtschade, schimmel en mijten. Een te lage luchtvochtigheid kan droge ogen, een droge huid en allergieën veroorzaken. Met de Verisure Klimaatsensor kunt u vocht in de kelder of op zolder opsporen. Ook onze rookmelder meet de luchtvochtigheid en de temperatuur in huis.