Home > Nieuws

Nieuws

NightControl alarmsysteem
"Een gevoel van zekerheid, da’s de beste manier om het systeem van Verisure te omschrijven. In tegenstelling tot andere aanbieders is de oplossing van Verisure niet alleen beperkt tot de hardware of een app die je verwittigt als er iets niet pluis is. Het grote pluspunt is de koppeling met een professionele meldkamer die een eventueel alarm controleert op zijn echtheid."
Producten Alarmsysteem
"De meest complete oplossing voor een alarmsysteem op de markt, met bijhorende App op iOS, Android en zelfs Windows Phone. Alles werkt volledig draadloos. Het beste wat je op dit moment in huis kan halen."
StarKey alarmsysteem
"Verisure is een van de grote spelers. Het systeem werkt feilloos, met dezelfde ervaring als een klassiek alarmsysteem maar dan wel zo goed als volledig draadloos en behoorlijk vlot te configureren. Je kan het moeiteloos uitbreiden met nieuwe componenten en functies."
Starkeys alarmsysteem
"Verisure biedt een uitstekend totaalpakket aan met een goede en vriendelijke service. Voor de beveiliging van je woonst kan je niet echt meer verlangen. De mensen van Verisure zelf komen je huis uitrusten, zodat je er van op aan kan dat alles goed werkt. Zelfs het kleinste kind of de technologievreemdste grootouder kan ermee overweg."
Inbreker
Elke dag worden er gemiddeld 208 inbraken gepleegd in België. Een groot gedeelte van onze woonveiligheid hebben we echter zelf in de hand. Ontdek hier enkele preventietips tegen inbraak!